Technische avond onder leiding van Sander van der Eijk op dinsdag 5 september 2023 - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Technische avond onder leiding van Sander van der Eijk op dinsdag 5 september 2023

17 augustus 2023 16:45


Op dinsdag 5 september vindt er een technische avond plaats bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Betaald voetbalscheidsrechter en tevens SVA-lid Sander van der Eijk zal ons meer vertellen over de technische richtlijnen voor het aankomende seizoen. Meld je snel aan via de link en dan zien we je snel!

Technische richtlijnen
Ook voor dit nieuwe seizoen zijn er door de KNVB technische richtlijnen opgesteld. Tijdens de themabijeenkomsten worden deze behandeld en ook tijdens de technische avond op dinsdag 5 september zullen we hierbij stil staan. Met enkele voorbeelden zal Sander stil staan bij de wijzigingen in de spelregels en zullen er verschillende spelsituaties worden besproken.

Sander van der Eijk
Sander van der Eijk is al enkele jaren actief in het betaald voetbal. Op 2 april 2019 maakte Sander zijn debuut in de eredivisie. Hier had hij de leiding over de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Willem 2, een wedstrijd die in 3-4 eindigde. Inmiddels is Sander ook internationaal actief, waar hij onder andere zijn wedstrijden in de voorronde van de Champions League en andere internationale toernooien fluit. Op dinsdag 5 september zal Sander jullie meenemen in de technische richtlijnen voor het aankomende seizoen en zal hij meer vertellen over zijn ervaringen als scheidsrechter!

 

Programma

Uiteraard zal er ook getraind worden voorafgaand aan de Technische Avond. Ferit Akkaya zal een half uurtje eerder starten met de training, zodat we om 20:45 kunnen starten met de Technische Avond.

18:30 - 19:30: Inloop
19:30 - 20:30: Training o.l.v. Ferit Akkaya
20.30 - 20.45: Omkleden en douchen
20:45 - 22:00: Technische Avond o.l.v. Sander van der Eijk
22:00 - Einde: napraten aan de bar met een hapje en drankje
 
Aanmelden is mogelijk via deze link. We hopen je te zien op dinsdag 5 september!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!