Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Sponsoren

De SVA is zeer verguld met de bedrijven die die vereniging ondersteunen. Dankzij de volgende bedrijven kunnen wij de contributie laag houden en veel activiteiten organiseren voor onze leden. Mocht u ooit gevraagd worden naar een goede vakschilder, notaris, administrateur of rijschool wilt u hen dan wijzen op onze sponsoren? Wanneer u bloemen, sportkleding of nieuwe schoenen nodig heeft schroom dan niet om eens een bezoek te brengen aan onze adverteerders. 


Administratiekantoor Wilhelm & Partners

Dit in Almere gevestigde administratiekantoor biedt een breed scala aan diensten zoals het verwerken van uw bedrijfsadministratie, het opstellen van jaarverslag en jaarrekening, het afhandelen van aangiftebiljetten voor zowel inkomstenbelasting als omzet- en loonbelasting en het verzorgen van loondadministraties en bezwaarschriften. Daarnaast geeft Linda Muller ook advies en verzorgt zij aangiften voor particulieren.

Autobedrijf Wassenberg
Autobedrijf Wassenberg is een familiebedrijf opgericht in 1925 in Amsterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden en repareren van de merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Na de oprichting heeft de eerste generatie Wassenberg zich toegespitst op het merk Lancia. Na verloop van tijd zijn daar de andere Italiaanse merken Fiat en Alfa Romeo bijgekomen. Door jarenlange ervering werkt Autobedrijf Wassenberg zeer efficiënt en dat merkt u in uw portemonne. Dus heeft u een Fiat, Lancia of Alfa Romeo en bent u op zoek naar een dealer of een specialist die echt verstand heeft van uw Italiaanse auto? Neem dan contact met ons op via 020 - 62 33 888.

e-Boekhouden
De online boekhoudsoftware van e-Boekhouden is speciaal ontwikkeld voor (startende) ondernemers, accountants, boekhouders, verenigingen en stichtingen. E-Boekhouden past begijpelijke woordkeuze toe in haar boekhoudprogramma en is eenvoudig in gebruik.


Master Schoenen

Voor nieuwe schoenen kunt u terecht bij Master Schoenen. Scheidsrechter Peter Steur heeft twee vestigingen in Amsterdam waar hij een gevariëerd aanbod schoenen heeft, bestaande uit diverse merken zoals Gabor, Ecco, Mephisto, Lloyd en Hartjes. Voor nieuwe schoenen en goede service gaat u naar Master Schoenen op de Linnaeusstraat 203 in Oost (020 - 6654 015) of het Purmerplein 25 (020 - 6360 351) in Noord.

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen staat voor een persoonlijke en duidelijke dienstverlening. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in voor de belangen van de klanten en zijn gedreven, uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het notarieel- en fiscaal recht en nemen graag de tijd om de zaken goed door te spreken. Bij Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen wordt u vlot en vriendelijk geholpen tegen scherpe tarieven. 


Keurslager Pouw

De cateringspecialist voor al uw feesten en partijen, zoals bedrijfsfeesten, vergaderingen, bruiloften, recepties of voor een feest bij u thuis. Van koud of warm buffet tot een uitgebreide maaltijd of barbecue, Keurslager Pouw zal het tot in de puntjes voor u verzorgen, met de grootste zorg en beste kwaliteit. Keurslager Hans Pouw is gevestigd aan het Stationsplein 46 in Almere op loopafstand van station Almere Centrum.

 

Vakschilder Paul van Welie

Paul van Welie is een gediplomeerd schilder met jarenlange ervaring oftewel ouderwets vakmanschap gecombineerd met nieuwe technieken en producten. Kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de verfbranche. Paul heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van onderhoud, ver- en nieuwbouw van woonhuizen en bedrijfsruimten, ook in samenwerking met binnenhuisarchitecten. Daardoor is Paul ook op de hoogte van nieuwe woontrends en kan hij u vrijblijvend in kleur adviseren. Voor meer informatie neem een kijkje op de website. Een goed referentieproject is het clubgebouw van de SVA dat door Paul onlangs is geschilderd.


Verkeersschool Kennedy

Verkeersschool Kennedy biedt je de mogelijkheid om in Amsterdam je rijbewijs te te halen voor de categorieën auto, motor, bromfiets en E achter de B (aanhangwagen). Tevens verzorgen zij opfris rijlessen. Verkeersschool Kennedy is een Bovag rijschool en is aangesloten bij het Bovag Garantiefonds (BGF). Eigenaar Christian van Langen denkt graag mee welke opleidingsvorm het beste bij je past. Neem een kijkje op de website of breng een bezoek aan de Verkeersschool die is gevestigd op de Rijnstraat 90 in Amsterdam.


Wilt u ook de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam ondersteunen? Of weet u een bedrijf dat hiervoor open staat? Neem contact op met een van onze bestuursleden of stuur een e-mail naar info@sva-amsterdam.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!