NK Spelregels, SVA CUP, BBQ en jubileumfeest op 1 juli bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam! - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

NK Spelregels, SVA CUP, BBQ en jubileumfeest op 1 juli bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam!

20 juni 2023 9:45


Op zaterdag 1 juli is het zo ver! Een dag met een druk programma en veel gezelligheid om naar uit te kijken. In de ochtend zullen we starten met het COVS NK Spelregels. Verenigingen vanuit het hele land reizen af naar Amsterdam in de strijd om het nederlands kampioensschap. In de middag vindt de SVA Cup plaats, het traditionele voetbaltoernooi tijdens de seizoensafsluiting bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Na afloop wordt er een barbecue aangeboden door MM Barbecue, waarna we ons kunnen opmaken voor het jubileumfeest!

COVS NK Spelregels
Op zaterdag 1 juli starten we het programma met het COVS NK Spelregels. Verschillende scheidsrechtersverenigingen uit het hele land reizen af naar Amsterdam in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Spelregels. De inloop van het NK Spelregels is vanaf 9:30, het NK start vanaf 10:00.

Verdere informatie is doorgestuurd naar de deelnemende verenigingen.

SVA Cup
In de middag van zaterdag 1 juli is het weer tijd voor het traditionele voetbaltoernooi van onze scheidsrechtersvereniging, de SVA Cup! Een weerzien met vele vrienden en bekenden, waaronder onze vrienden uit Maastricht. Onder leiding van Max Kok zal SMO Maastricht ook dit jaar weer aanwezig zijn op de SVA Cup. De wedstrijden zullen starten vanaf 15:00, aangezien we rekening houden met de afronding van het COVS NK Spelregels.

Inschrijven voor de SVA Cup kan tot en met zondag 25 juni, door een mail te sturen naar yannick@sva-amsterdam.nl

BBQ na afloop van de SVA Cup
Rond 18:00 starten we met de barbecue en prijsuitreiking. De barbecue wordt aangeboden door MM Barbecue. Er kan voor €10 per persoon worden deellgenomen aan de barbecue. Inschrijviing voor de barbecue is vereist, door een mail te sturen naar yannick@sva-amsterdam.nl.

Vermelding van het aantal personen dat deelneemt aan de barbecue is vereist.  

Jubileumfeest
Na de jubileumreceptie van zaterdag 11 maart 2023, is het in de avond van zaterdag 1 juli 2023 tijd voor het jubileumfeest. Samen met onze huidige leden, oud-leden, vrienden, sponsoren, donateurs en verenigingen vieren wij graag het 100-jarig jubileum van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Onder het genot van een hapje, drankje, muziek en gezelligheid belooft het een mooie avond te woorden met een weerzien van vele bekenden!

Inschrijven voor het jubileumfeest is mogelijk via deze link. De inschrijving sluit op 25 juni 2023. 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!