Voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een vitaminebron? Ga met de SVA op trainingskamp naar de Spaanse Zon! - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een vitaminebron? Ga met de SVA op trainingskamp naar de Spaanse Zon!

2 november 2022 20:30


De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam organiseert begin 2023 voor de derde keer op rij een trainingskamp naar de Spaanse Costa del Sol. Na twee succesvolle edities in 2020 (Malaga) en 2022 (Benalmáldena) is het plan om van woensdag 11 t/m maandag 16 januari 2023 wederom in Spanje te verblijven en diverse gezamelijke activiteiten te ondernemen alsmede oefenwedstrijden van (voornamelijk) Nederlandse teams te leiden.

De SVA organiseert het traningskamp in samenwerking met onze partner Trainingskampen.nl. Tijdens het verblijf zullen de leden van de SVA diverse oefenwedstrijden leiden als (assistent-)scheidsrechter varierend in niveau, van Vierde Divisie tot Vierde Klasse.

Naast het leiden van wedstrijden staan er nog tal van andere activiteiten op het programma, zoals (strand)trainingen, een Pub Quiz en een Padeltoernooi. Natuurlijk mag een bezoek aan de stad Malaga niet ontbreken. Een heerlijk klimaat, goede trainingsfaciliteiten, een mooi aanbod aan oefenwedstrijden en verschillende overige activiteiten zijn goede ingrediënten ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Al onze leden zijn inmiddels per e-mail geinformeerd over het trainingskamp. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Laat het ons weten via een e-mail.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!