Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

SVA'er Bram Vervoorn promoveert naar de Masterclass Betaald Voetbal

4 juni 2022 8:30


Afgelopen week maakte de KNVB de promoties bekend van de (assistent-)scheidsrechters in het betaald voetbal. Goed nieuws was daar voor ons lid Bram Vervoorn, die promoveerde naar de Masterclass Betaald Voetbal. Dat betekend dat Bram komend seizoen regelmatig aangesteld zal worden als assistent-scheidsrechter bij wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Het tweede voetbalniveau in Nederland, waar Bram ruim twee jaar geleden - net voordat de competities werden stilgelegd debuteerde.

Bram Vervoorn debuteerde op 6 maart 2020 in het betaald voetbal bij de wedstrijd tussen Telstar en Jong PSV. Op sportpark Schoonenberg versloegen de Witte Leeuwen de beloften van de club uit de lichtstad met 1-0. Het bleef dat seizoen bij één wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie voor Bram, niet vanwege zijn prestaties maar omdat de competitie enkele dagen later werd stilgelegd en uiteindelijk vroegtijdig werd beëindigd vanwege de uitbraak van het coronavirus in Nederland.

Het daaropvolgende seizoen (2020-2021) werd - met uitzondering van het betaald voetbal - ook vroegtijdig beïndigd. Ondanks dat het seizoen 2020-2021 maar twee maanden duurden voor spelers en officials uit het amateurvoetbal was Bram - tot het stilleggen van de competities in het amateurvoetbal - driemaal actief in de Keuken Kampioen Divisie bij de duels tussen Jong Ajax - Jong PSV (14 september 2020), Jong AZ - MVV (2 oktober 2020) en FC Volendam - FC Dordrecht (23 oktober 2020).

In het begin van dit seizoen (2021-2022) was Bram veelvuldig langs de lijn te vinden bij wedstrijden in de Tweede en Derde Divisie. Een blessure, opgelopen eind 2021, noopte hem om enkele weken rust te nemen en luide een vervroegde winterstop in. Dit kalenderjaar heeft Bram de vlag weer opgepakt en dat leide tot een sterkte rentree. Naast wedstrijden in de Tweede en Derde Divisie keerde Bram ook terug in de Keuken Kampioen Divisie. Met de wedstrijden Telstar - TOP Oss (4 maart 2022), Jong AZ - Jong PSV (1 april 2022) en Telstar - Jong FC Utrecht staat de teller inmiddels op zeven wedstrijden in het betaald voetbal.

Een mooie stap voor Bram, die ondanks verschillende tegenslagen (stilleggen competitie, blessures) hard heeft gewerkt om dit resultaat te bereiken. Bram, namens alle leden van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam van harte gefeliciteerd met deze promotie!

Bram_Vervoorn_2.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!