Ben je voetbalscheidsrechter of wil je dat worden, kom vrijblijvend langs op onze trainingsavonden! - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Ben je voetbalscheidsrechter of wil je dat worden, kom vrijblijvend langs op onze trainingsavonden!

Eerste tegenstanders bekend: zo ziet de weg van Oranje richting het EK eruit

Vandaag om 14:11  Het aftellen is begonnen. Op 14 juni begint het EK met een duel tussen gastland Duitsland en Schotland. Hoe deze teams er op dit moment voor staan, gaat Oranje binnenkort van dichtbij bekijken. In maart heeft de KNVB immers twee oefenwedstrijden gepland. Tegen Duitsland en Schotland. meer »


Hoe is het nu met de spelers die afgelopen zomer zijn vertrokken uit de Eredivisie? (1)

Vandaag om 13:30  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het eerste deel van een vijfdelige serie. meer »


Zirkzee en Brobbey in topvorm: Spitsenstrijd in Oranje gaat richting kookpunt

Vandaag om 10:50  Het is de afgelopen jaren bestempeld als één van de zwakst bezette posities in Oranje. De spitspositie zou de achilleshiel van dit Nederlands elftal zijn. Nadat Memphis Depay in de afgelopen periode weg viel door blessures, veranderde de eerste keuze in de punt van de aanval voor Ronald Koeman regelmatig. Nu enkele spitsen opeens in topvorm geraken, laait de discussie in de media alleen maar verder op. Wie staat er nu in de punt op het EK? meer »


Meer nieuws

7 december 2023 17:00 DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!