Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Ben je voetbalscheidsrechter of wil je dat worden, kom vrijblijvend langs op onze trainingsavonden!

Interview Mees Hilgers, FC Twente-verdediger: "Mijn tatoeages laten zien waar ik voor sta"

Gisteren om 14:00  Een tatoeage in zijn gezicht? Dat gaat never nooit gebeuren, vertelt Mees Hilgers. De verdediger van FC Twente heeft vooralsnog alleen zijn linkerarm vol staan. Toch wil hij snel meer huidschilderingen. "Eerst op mijn rechterarm, dan op mijn schouders en daarna op mijn rug." Waar de grens ligt? "Ik vind het vooral belangrijk dat ze bij elkaar en bij mij passen." meer »


Interview Willem II-middenvelder Thijs Oosting: "Nala begreep niet wat er met me was gebeurd"

Gisteren om 12:00  Sinds 24 februari 2022 zorgt Nala ervoor dat Thijs Oosting niet de hele dag aan revalideren denkt. De labradoodle van de aanvallende middenvelder van Willem II vormt een grote steun in zijn strijd om weer volledig fit te worden na een afgescheurde kruisband. "Ze is weleens mee geweest naar een oefenwedstrijd. Dan trekt ze bijna de hele tijd sprintjes op het naastgelegen veld." meer »


PANNA! 69 met Matthijs de Ligt, Daphne van Domselaar, Team Gullit en gratis Panini WK 2022 Stickeralbum

Gisteren om 10:00  Boemshakalak! Niet alleen FIFA 23 is uit. Ook de nieuwe PANNA! In nummer 69 een superinterview met Matthijs de Ligt. We gingen op pad met doelvrouwe Daphne van Domselaar van de OranjeLeeuwinnen, team Gullit geeft tips over FIFA 23, wereldkampioen Tafelvoetbal Twan Hermans over zijn sport en alle Nederlandse kampioenen uit de geschiedenis zijn in kaart gebracht. En gratis het Panini WK 2022 Stickeralbum met zes gratis stickers! meer »


Meer nieuws

4 oktober 2022 23:39 Samenvatting Ajax - Napoli (1-6)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!