Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Welkom bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Gouden scheidsrechtersspeld voor SVA'ers Jan van Vliet en Youssouf Wardougan na ruim een kwart eeuw fluiten.

12 april 17:00  Onze leden Jan van Vliet en Youssouf Wardougan ontvingen afgelopen donderdag uit handen van KNVB ambassadeur Floris Thoolen de Gouden Scheidsrechtersspeld. Een mooie blijk van waardering voor deze SVA'ers, die beide ruim een kwart eeuw actief zijn voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Zowel Jan als Youssouf zijn wekelijks op zondag actief namens de KNVB en zijn daarmee voor vele verenigingen en spelers uit onze regio een bekend gezicht. Daarnaast is Youssouf Wardougan ook actief in het zaalvoetbal als scheidsrecher èn wedstrijdsecretaris.meer »


Docent Rob Overkleeft rond SO-III opleiding af, diploma en KNVB badge voor SVA'er Umut Oren.

12 maart 9:15  Een mooi voetbalweekend ligt in het verschiet voor de cursisten die gisteravond de Scheidsrechtersopleiding III met succes hebben afgerond. De oranje KNVB badge prijkt vanaf heden op de borst van de arbiters die daarmee aan de vooravond staan van een hopelijk langdurige en succesvolle carrière als scheidsrechter in het amateurvoetbal. Een bijzonder moment was het ook, want voor docent Rob Overkleeft was het één van de laatste cursussen die hij namens de KNVB verzorgde. De leeftijdsgrens komt in zicht en daarmee ook het einde als KNVB docent voor deze bevlogen en energieke Amsterdammer. meer »


Professioneel scheidsrecher voor één dag? Dinsdag 1 maart trainingsclinic van Hilco de Boer bij de SVA.

26 februari 10:15  Aanstaande dinsdag, 1 maart 2022, zal Hilco de Boer een trainingsclinic verzorgen bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Vanaf 20.00 uur zal Hilco aandacht besteden aan zowel het fysieke als mentale ascpect. In het dagelijks leven is Hilco de Boer werkzaam bij de KNVB waar hij trainer is van de scheidsrechters en assistent-scheidsrechters Betaald Voetbal. Een mooie ervaring ligt dus in het verschiet voor onze leden en geïnteresseerde (assistent-) scheidsrechters die (nog) geen lid zijn.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!