Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Ben je voetbalscheidsrechter of wil je dat worden, kom vrijblijvend langs op onze trainingsavonden!

Dinsdag Technische Avond met training, FIFA test, spelregelwijzigingen en technische richtlijnen.

28 augustus 8:00  Aanstaande dinsdag organiseert de SVA haar eerste technische avond van het seizoen 2022-2023. Er is een gevarieerd programma samengesteld ter voorbereiding op de komende voetbaljaargang die voor vele SVA'ers in het eerste weekend van september start met beker- of competitiewedstrijden. Nadat onze leden zijn onderworpen aan een fysieke inspanning - deelname aan een reguliere training of het lopen van de FIFA test - zal ons lid Preston Henshuijs de spelregelwijzigingen en technische richtlijnen presenteren die komend seizoen van toepassing zijn.meer »


SVA Cup 2022 : FC Formidable zegeviert voor de derde maal op een zonovergoten Voorland.

8 juli 11:00  Twee jaar werd er noodgedwongen op de scheidslijn van juli en augustus gestreden om de SVA Cup. Dit jaar, zonder beperkende coronamaatregelen, kon er weer gestreden worden na afloop van de competitie. Aan de achtste editie namen negen teams deel, waaronder drie teams die er vanaf de eerste editie bij zijn. FC Formidable, dat het toernooi tweemaal eerder won. De SMO, onze scheidsrechtersvrienden uit Maastricht. En natuurlijk de SVA, dat dit jaar met een jong en enthousiast team aantrad.meer »


SVA eindigt als derde op Nederlands Kampioenschap spelregels dat opnieuw een prooi is voor Rotterdam

26 juni 11:45  Op zaterdag 25 juli vond zowel het Nederlands Kampioenschap spelregels (Rotterdam) als het Nederlands Kampioenschap veldvoetbal (Nijmegen) voor scheidsrechtersverenigingen plaats. Beide toernooien werden, vanwege het coronavirus, voor het laatst in 2019 gehouden en vonden opeenvolgend plaats in Enschedes. Dit jaar dus een primeur, twee toernooi op twee verschillende locaties.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!