Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Welkom bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Bikkelen en barbecuƫen leidt tot vrolijke gezichten, zweetdruppels, mooie verhalen en goede gesprekken.

11 juli 12:15  Afgelopen zaterdag vond bij de SVA de eerste editie van 'Bikkelen en Barbecuëen' plaats. Het leverde een weerzien op voor vele SVA'ers, de nodige zweetdruppels, mooie verhalen en goede gesprekken. Niet in de laatste plaats omdat velen elkaar in het afgelopen - afgebroken - seizoen minder vaak hebben gezien of gesproken dan in de seizoenen ervoor. Onder tropische omstandigheden werd er gebikkeld door vele SVA'ers onder leiding van Jan Laarman. Maar na gedane arbeid is het goed rusten, en dat gebeurde dan ook, Onder het genot van een drankje en hapje werd het een mooie middag, verzorgd door de Vrienden van de SVA en MM Barbecue. Speciaal was de middag voor ons lid Jan Mand die tot Scheidsrechter van Verdienste werd benoemd door de KNVB. meer »


Kom bikkelen en barbecueƫn bij de SVA op zaterdag 10 juli.

22 juni 15:45  De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam combineert het nuttige met het aangame en biedt haar leden met aanhang de mogelijkheid om op zaterdag 10 juli te bikkelen en aansluitend te barbecueën. Tevens zal ons lid Jan Mand, op de foto geflankeert door Jan van Vliet (links) en Peter Steur (rechts) de onderscheiding 'Scheidsrechter van Verdienste' ontvangen uit handen van KNVB afgevaardigde Floris Thoolen. Daarmee is Jan één van de vier SVA'ers die door de KNVB wordt onderscheiden voor zijn jarenlange verdiensten.meer »


Warmdraaien voor het nieuwe voetbalseizoen? Strijd mee om de SVA Cup (7 tegen 7) op zaterdag 31 juli'21.

16 juni 12:00  De strijd om de zevende editie van de SVA Cup vindt plaats op zaterdag 31 juli 2021. Oorspronkelijk wordt dit toernooi altijd in juni gehouden, maar vanwege de beperkingen als gevolg van de maatregelen rondom COVD-19 zal voor het tweede jaar op rij dit 7 tegen 7 gehouden worden op de scheidslijn van juli en augustus. De SVA Cup is een 7 tegen 7 toernooi op halve velden met plezier, een prijs èn een gezellige derde helft met (optioneel) een barbecue als ingrediënten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!