Jubileumfeest Scheidsrechters Vereniging Amsterdam op zaterdagavond 1 juli! - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Jubileumfeest Scheidsrechters Vereniging Amsterdam op zaterdagavond 1 juli!

6 juni 2023 22:00


Op zaterdag 1 juli vindt het jubileumfeest van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam plaats. Een bijzondere mijlpaal van onze vereniging waar we graag bij stil staan. Dit doen wij graag met onze huidige leden, sponsoren, donateurs, vrienden, verenigingen en onder andere oud-leden die een unieke bijdrage hebben geleverd aan het 100-jarig bestaan van onze scheidsrechtersvereniging. De SVA blikt graag terug op de rijke historie, onder het genot van een hapje en drankje op het jubileumfeest van 1 juli 2023.

100 jaar Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

De Scheidsrechters Vereniging Amsterdam bestaat in 2023 alweer 100 jaar. Met trots kijken wij terug op een rijke geschiedenis van 100 jaar, waar talloze unieke momenten zijn meegemaakt. Tijdens het jubileumfeest nodigen wij onze oud-leden graag uit voor een weerzien met de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Gezamenlijk kijken we graag nog eens terug naar de momenten uit het verleden.

Oproep aan oud-leden

Terugblikken op onze rijke historie doen wij graag met onze huidige, maar ook met oud-leden die verbonden zijn geweest aan de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Met dit bericht doen wij daarom een oproep aan al onze oud-leden. Wij nodigen u van harte uit op ons jubileumfeest op zaterdag 1 juli 2023 om 20:00, aan de voorzijde van het clubgebouw van de SVA. 

Tijdens de feestavond zullen we proosten op ons 100-jarig jubileum. Onder het genot van een hapje en drankje hopen wij op een mooi weerzien tussen u en de scheidsrechtersvereniging.

Via deze link is het mogelijk om u aan te melden. Wij zien de aanmelding graag vóór 17 juni tegemoet.

Het belooft een feestelijke avond te worden! Tot dan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!