Vamos, vanuit een zonnig Benalmádena (deel 5) : blue monday ver te zoeken en zoeken naar padelballen - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Vamos, vanuit een zonnig Benalmádena (deel 5) : blue monday ver te zoeken en zoeken naar padelballen

17 januari 2023 20:00


Van woensdag 11 tot en met dinsdag 17 januari 2022 is de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam (SVA) op trainingskamp in het Spaanse Benalmádena. Het heerlijke klimaat, de goede trainingsfaciliteiten, een mooi aanbod oefenwedstrijden van Trainingskampen en verschillende sociale activiteiten zijn de ingrediënten ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een dagelijks verslag, geschreven met uitzicht op de Middellandse Zee.

Waar de wereld buiten Benalmádena zicht opmaakte voor 'Blue Monday' maakte de SVA'ers zich op voor de laatste volledige dag van het trainingskamp. Na het ontbijt werd 's ochtends de laatste training afgewerkt onder leiding van Ferit.
Trainingskamp_-_Dag_6_foto_2.jpg
In de middag werden de laatste twee oefenwedstrijden gespeeld, tussen de eerste en tweede elftallen van sc Botlek en PVCV. Luuk, Thijs en Cynthia namen de wedstrijd tussen de tweede elftallen voor hun rekening en Cyntia, Yannick en Peter tussen het vlaggenschip van de club uit Spijkenisse en Vleuten.
Botlek_2_-_PVCV_2.jpg
Botlek_1_-_PVCV_1.jpg
De dag werd afgesloten met Padel, waarbij de laagstaande zon en de windvlagen voor de nodige uitdagingen zorgden. Menig bal werd buiten de baan geslagen en dus was het even 'alle ballen verzamelen' nadat de speeltijd voorbij was. Luuk en Robin beschikte over de beste techniek en wisten alle partijen in winst om te zetten.
Padel_1_van_6.jpgPadel_2_van_6.jpgPadel_9_van_6.jpg
Padel_4_van_6.jpgPadel_5_van_6.jpgPadel_6_van_6.jpg
Bij terugkomst in het hotel werd aangeschoven voor het laatste avondmaal en nadat de  tassen waren ingepakt ter voorbereiding op de terugvlucht werd de avond afgesloten met kaarten, poolen of een gokje in het casino.

Dinsdag ging de wekker in alle vroegt. Na een kort ontbijt vertrok het gezelschap naar de luchthaven van Malaga. Na een voorspoedige terugreis en met een mooie herinnering rijker werd afscheid genomen, op naar de volgende editie!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!