Het voetbalseizoen afsluiten met een leuk toernooi? Doe mee aan de SVA Cup (7 tegen 7) op zaterdag 2 juli 2022 - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Het voetbalseizoen afsluiten met een leuk toernooi? Doe mee aan de SVA Cup (7 tegen 7) op zaterdag 2 juli 2022

9 mei 2022 19:45


Op zaterdag 2 juli 2022 organiseert de Scheidsrechters Verenging Amsterdam de SVA Cup, een voetbaltoernooi op halve velden als afsluiting van het seizoen. Aan dit recreatieve toernooi mag iedereen deelnemen, of je nu scheidsrechter, voetballer of bestuurslid bent. Iedereen is van harte welkom om zich individueel of als team in te schrijven. Omstreeks 13.00 uur zal de bal gaan rollen op sportpark Voorland.

De SVA Cup is een voetbaltoernooi op halve velden waaraan scheidsrechters, scheidsrechtersverenigingen en voetbalverenigingen of vriendenteams kunnen deelnemen. De teams bestaan uit zeven spelers (m/v). Heb je wel zin om te voetballen maar kun je geen team op de been brengen, geen probleem! In een van de teams van de SVA is altijd plaats.

De eerste wedstrijden zullen omstreek 13.00 uur beginnen, de finale wordt rond vier uur gespeeld. Uiteraard is er een eerste prijs te verdienen, maar de insteek is om elkaar op een sportieve wijze te bestrijden zodat we fluitend het voetbalseizoen 2021/2022 afsluiten. 
SVA_Cup_5.jpgSVA_Cup_4.jpgSVA_Cup_3.jpg
Na afloop is er de mogelijkheid om mee te doen met de barbecue en onder het genot van een heerlijk zonnetje, een hapje en drankje terug te blikken op het toernooi en het afgelopen seizoen.

Wil je meer informatie, of wil je deelnemen aan dit toernooi? Neem contact op met Peter de Waard of Yannick Mahieu. Voor een impressie van de editie van vorig jaar, bekijk hier de foto's.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!