Gouden scheidsrechtersspeld voor SVA'ers Jan van Vliet en Youssouf Wardougan na ruim een kwart eeuw fluiten. - Scheidsrechters Vereniging Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Gouden scheidsrechtersspeld voor SVA'ers Jan van Vliet en Youssouf Wardougan na ruim een kwart eeuw fluiten.

12 april 2022 17:00


Onze leden Jan van Vliet en Youssouf Wardougan ontvingen afgelopen donderdag uit handen van KNVB ambassadeur Floris Thoolen de Gouden Scheidsrechtersspeld. Een mooie blijk van waardering voor deze SVA'ers, die beide ruim een kwart eeuw actief zijn voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Zowel Jan als Youssouf zijn wekelijks op zondag actief namens de KNVB en zijn daarmee voor vele verenigingen en spelers uit onze regio een bekend gezicht. Daarnaast is Youssouf Wardougan ook actief in het zaalvoetbal als scheidsrecher èn wedstrijdsecretaris.

Even na acht uur trapte KNVB ambassadeur èn SVA lid Floris Thoolen de avond af. Hij blikte terug op zijn eigen scheidsrechterscarrière en zijn periode als lid van de tuchtcommissie van de KNVB en stipte een aantal uitdagingen aan waar scheidsrechters  in verleden en heden zo nu en dan mee te maken hebben. Maar hij benadrukte vooral het plezier dat deze hobby met zich meebrengt en dat plezier ook de basis is voor een lange carrière als arbiter. 

Na de openingsspeech werden de genodigden één voor één naar voren gehaald voor en persoonlijke boodschap èn om de Gouden Scheidsrechtersspeld met oorkonde uitgereikt te krijgen. Naast Jan van Vliet en Youssouf Wardougan ontvingen ook Saim Er en Ronnie Meinen de Gouden Scheidsrechtersspeld uit handen van Floris Thoolen. Ons lid Jack Ligtvoet was vanwege werk helaas verhinderd en zal de onderscheiding op een later moment uitgereikt krijgen. 

Na afloop van het officiële gedeelte interviewde voorzitter Peter de Waard jubilaris Jan van Vliet over zijn scheidsrechterscarrière die 28 jaar geleden het levenslicht zag. Niet veel later voegden de leden die hadden getraind zich bij het gezelschap voor een gezellig samenzijn. 

SVA_-_Gouden_Scheidsrechtersspeld_foto_2.JPG
Alle jubilarissen op de foto, v.l.n.r. Saim Er, Youssouf Wardougan, Floris Thoolen (ambassadeur KNVB), Ronnie Meinen en Jan van Vliet.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!