Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Inzicht en voetbalkennis leveren Gerben Dorrestijn en Cynthia van Kruiselbergen nieuwe SVA kleding op.

12 september 2021 9:45


Vele SVA'ers deden deze zomer mee aan de EK poule van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. Inzet was, naast eeuwige roem, één van drie prijzen uit de webshop van de SVA. Ruim veertig deelnemers streden om een trainingspak, trainingsshirt en broek of een sporttas. Nadat de eindstand was opgemaakt, de kledingmaat en initialen waren doorgegeven konden de prijzen worden uitgereikt. De goed bezochte Algemene Ledenergadering bleek hiervoor het juiste podium.

Van de ruim 40 deelnemers hebben er vele mogen hopen op een goede eindklassering. Verassende uitslagen èn uitschakelingen zorgde ervoor dat vele SVA'ers tijdens het toernooi verschillende posities op de ranglijst hebben ingenomen en daardoor bleef het  tot aan de halve finale spannend wie er met de prijzen vandoor zou gaan.

Maar het fenijn zat hem in de staart. Mitchel Krop en Sew Kisoenpersad hadden stonden lange tijd bovenaan maar wisten geen halve finalisten goed te voorspellen. Cynthia van Kruisselbergen voorspelde twee halve finalisten juist (Spanje, Denemarken), terwijl Gerben Dorrestijn slechts één (Italië) van de vier juist had voorspeld. Daarmee liep Cynthia in eerste instantie verder uit, maar haar voorspelde finale (Frankrijk - Spanje) zou geen punten meer opleveren. De door Gerben voorspelde finale (Italië - Duitsland) bracht hem in puntenaantal weer dichterbij Cynthia en de toernooiwinst van Italië leverde hem het benodigde aantal punten op om de eerste plaats in de EK poule van de SVA te bereiken.

Nadat Italië zich vanaf de strafschopstip tot Europees Kampioen had gekroond kon de eindstand van de EK poule opgemaakt worden. Gerben Dorrestijn (trainingspak), Cynthia van Kruisselbergen (shirt en broek) en Mitchel Krop (sporttas) bleken uiteindelijk over de beste kennis te beschikken. Het leverde de volgende top tien op, tussen haakjes het aantal behaalde punten.
  1. Gerben Dorrestijn (614)
  2. Cynthia van Kruisselbergen (574)
  3. Mitchel Krop (559)
  4. Sew Kisoenpersad (550)
  5. Quinten Oudendijjk (547)
  6. Marcel Liesdek (546)
  7. John van der Zwaan (544)
  8. Yannick Mahieu (542)
  9. Christian van Langen (521)
  10. Harry Zehenpfenning (513)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!