Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Deze bedrijven sponsoren de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam, onze dank daarvoor!

Warmdraaien voor het nieuwe voetbalseizoen? Strijd mee om de SVA Cup (7 tegen 7) op zaterdag 31 juli'21.

16 juni 2021 12:00


De strijd om de zevende editie van de SVA Cup vindt plaats op zaterdag 31 juli 2021. Oorspronkelijk wordt dit toernooi altijd in juni gehouden, maar vanwege de beperkingen als gevolg van de maatregelen rondom COVD-19 zal voor het tweede jaar op rij dit 7 tegen 7 gehouden worden op de scheidslijn van juli en augustus. De SVA Cup is een 7 tegen 7 toernooi op halve velden met plezier, een prijs èn een gezellige derde helft met (optioneel) een barbecue als ingrediënten.

De SVA Cup is een voetbaltoernooi op halve velden waaraan scheidsrechters, scheidsrechtersverenigingen en voetbalverenigingen of vriendenteams kunnen deelnemen. De teams bestaan uit zeven spelers (m/v). Heb je wel zin om te voetballen maar kun je geen team op de been brengen, geen probleem! In een van de teams van de SVA is altijd plaats.

Uiteraard is er een eerste prijs te verdienen, maar de insteek is om elkaar op een sportieve wijze te bestrijden ter voorbereiding op het voetbalseizoen 2021/2022. Na afloop is er de mogelijkheid om mee te doen met de barbecue en onder het genot van een heerlijk zonnetje, een hapje en drankje terug te blikken op het toernooi en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.
 
Wil je meer informatie, of wil je deelnemen aan dit toernooi? Neem contact op met Peter (peter@sva-amsterdam.nl) of Yannick (yannick@sva-amsterdam.nl). Voor een impressie van de editie van vorig jaar, bekijk hier de foto's.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!